Avon

KAUNEUTTA TOSITARKOITUKSELLA
 
Olen vuodesta 2005 asti toiminut Avon -tuotteiden itsenäisenä jälleenmyyjänä ja nykyään toimin myös tiiminvetäjänä. Kauttani pystyt siis tilaamaan tuotteita voimassa olevasta kuvastosta - uusi kuvasto ilmestyy kolmen viikon välein. Kauttani voit myös saada omat tunnukset ja pystyt itse tilaamaan tuotteita netistä. 
 
Uusinta kuvastoa pääset selaamaan tästä:
 
Mikäli haluat tilata tuotteita itsenäisesti netistä, ota minuun yhteyttä, niin saat omat tunnukset Avonille. Ensitilaajana olet myös oikeutettu mahtaviin lahjoihin - katso lisää oheisesta esitteestä!
 
 
AVONIN HISTORIA LYHYESTI
 
Avonin juuret juontavat vuoteen 1886, jolloin ovelta ovelle kirjoja huonolla menestyksellä myynyt David McConnell päätti aloittaa parfyymien myynnin New Yorkin koteihin kirjojen sijaan. Yritys, jonka nimi oli silloin the California Perfume Company, aloitti toimintansa yhden edustajan, Mrs. Albeen voimin, ja myi viittä eri tuoksua. Yritys tarjosi naisille mahdollisuuden ansaita rahaa kodin ulkopuolella ja saavuttaa taloudellinen itsenäisyys. Tämä tapahtui 34 vuotta ennen kuin naisilla Yhdysvalloissa oli edes äänioikeutta.
 
Vuosien mittaan the California Perfume Company alkoi kukoistaa: viisi tuoksua kasvoi tuhansiksi tuotteiksi, Mrs. Albee sai seurakseen todellisen "armeijan" myyntiedustajia ja yritys sai pääkonttorin New Yorkin Sufferniin. David McConnellilla oli pyrkimyksenä laajentaa yritystään myös ulkomaille ja hän totesi, että yrityksen nimi pitää muuttaa. Hän oli Englannissa vieraillessaan ihastunut Stratford-upon-Avon -kaupungin kauneuteen ja vuonna 1939 hän valitsi nimen Avon kasvavalle kansainväliselle yritykselleen.
 
Nykyään Avon on maailman johtava kauneustuotteiden suoramyyntiyritys, jonka vuosiliikevaihto on 11 miljardia dollaria. Avon markkinoi tuotteitaan yli 100 maassa 6,4 miljoonan itsenäisen kauneuskonsultin välityksellä. Suomessa Avon aloitti toimintansa huhtikuussa 2005, ja se myy korkealaatuisia kosmetiikkatuotteitaan internetissä. Tuoksuva esitteemme, joka on täynnä uutuustuotteita ja jännittäviä tarjouksia, ilmestyy kolmen viikon välein.
 
lähde: www.avon.fi

 

HasBeen nyt YLE Areenassa! Jaksot, musat ja muuta mukavaa täällä: yle.fi/aihe/hasbeen-sarja#/