Huh hellettä!

Hei!

Viimeksi kun kirjoitin, olikin melkein talvi vielä - tai no hyvä on, kevät. Mutta nyt on KE-SÄ!! :D Aurinko paistaa, pääskyset suihkivat taivaalla, tuomet ja sireenit tuoksuvat - ihanaa!

Olen viettänyt kevätkesän alkuviikot sekä Savon suunnalla että Helsingissä, mutta nyt aion näillä näkymin olla Helsingissä tuonne heinäkuun loppupuolelle saakka, jolloin kutsuu Kuopiorock. Luokkamme osallistui kevään aherruksen viime metreillä Cutrin Young Talent -kisaan, mikä oli omiaan lisäämään stressiä - minä kun tykkään tehdä kaiken aina viimeisen päälle. Kilpailun tuloksista ei vielä ole kuulunut mitään, mutta sen päätin, että nyt otan kesän hieman rennommin ja teen töitä vaan sen verran kun niitä eteen tulee. Lataan siis akkuja syksyn varalle. Toivotaan siis, että kesästä tulee yhtä lämmin kuin viime kesästä! :)

Lämmintä tai ei, haluan toivottaa kaikille mukavaa kesää!

-Elisa

P.S. Olen "tässä joutessani" (eikös minun pitänyt ottaa rennosti??) päivitellyt sivuja ahkeraan, esim. musavideogalleria on kokenut muodonmuutoksen. Käypä tsekkaamassa! ;D Ja kannattaa samalla tsekata Private Linen "Dead Decade" -video; siinäpä vähän ajattelemisen aihetta joka iikalle!

MonsterBeauty / Elisa Koivuniemi

+358 44 344 3404 elisa_koivuniemi@yahoo.com
Luotu Webnodella