It's 2011!!

Hei!

Niin se vaan taas saapui syksy, joulu ja uusi vuosi. Aika koulussa on mennyt kuin siivillä (keksisinköhän joskus jonkun toisen sanonnan..?) Kampausten ja hoitojen lisäksi olemme opetelleet leikkauksia sekä permiksiä ja suoristuskäsittelyjä. Mikä parasta: asiakkaitakin on jo ollut! :)

Viimeksi kirjoitin, että keskityn jatkossa tekemään enemmän ripsiä ja vähemmän kynsiä. Näin ei sittenkään tainnut käydä, vaan molempia on kyselty aika tasaiseen tahtiin - ja vastikään valikoimiin lisäämäni Trendy Nail Wraps -kynsikalvot ovat herättäneet erityistä mielenkiintoa. Täytyy vaan koettaa muistaa, että päätoimeni tällä hetkellä on opiskelu ja olla ahnehtimatta liikaa töitä!

Maskeerauskeikoista on vaikea kieltäytyä... Kuorosodan kolmoskauden lisäksi olen pitänyt meikkikurssin ja meikkiopastuksia sekä ollut mukana tekemässä promo-, levynkansi- ja lehtikuvia Turisas -nimiselle yhtyeelle. Kuvauksissa katselin suu ammollaan bändin mahtavaa puvustusarsenaalia - löytyi haarniskaa, kilpeä, miekkaa, kenttäpulloa, kiikaria, kypärää... Ja tietenkin itse vaatteet olivat todella mielikuvituksellisia. Tuntui kuin olisi yhtäkkiä ollut toisessa maailmassa, eri ajassa...

Lopputuloksia voi katsella ainakin osoitteista: turisas.com/main.html ja truecultheavymetal.com/blog1.php

Olen nyt saanut käyttööni tilat Ruoholahdessa, toimin tiloissa ainoastaan ajanvarauksella. Ripsienpidennyksiä en oikeastaan suostu muualla enää edes tekemään, koska nämä tilat ovat esim. ergonomisesti ja valaistuksellisesti niin loistavat. Goodbye selkä- ja hartiakivut! :D

Oikein ihanaa alkaneen vuoden alkua itse kullekin - toivotaan, että aurinko alkaa pian sulattelemaan noita lumikinoksia oikein urakalla pois!

-Elisa

MonsterBeauty / Elisa Koivuniemi

+358 44 344 3404 elisa_koivuniemi@yahoo.com
Luotu Webnodella