Kaikkea kivaa vuoteen 2018!

Hei kaikki!

Olenkin viimeksi päivittänyt kuulumisiani loman korvilla kesällä! :O Koko loppuvuosi oli niin kiireinen, että kotisivuni ovat jääneet suorastaan hunningolle. Mutta jotain pientä olen tässä muutaman kuukauden aikana saanut aikaankin:

  1. Kuvattiin tv-sarja HasBeenin eka tuotantokausi elo-lokakuussa! Kyseessä on Yle Areenassa maaliskuusta lähtien nähtävä 10-osainen nuortensarja. Oskari Sipola ohjasi, Oskari ja pääosaa esittävä Johannes Brotherus käsikirjoittivat. Kameran edessä myös mm. Mimosa Willamo. Tästä lisää lähempänä. :)
  2. Suoritin Hiusalan ammattitutkinnon loppuun. Kyseessä oli siis kolmiportaisen ammattitutkintojärjestelmän keskimmäinen tutkinto - vielä olisi erikoisammattitutkinto hiusalalta jäljellä! Minulta on kyselty, miksi ihmeessä näitä tutkintoja oikein suoritan - saanko valmistuttuani enemmän palkkaa? No ei, en saa - ja tarkalleen ottaen yksityisyrittäjähän ei edes voi maksaa itselleen palkkaa. Ihan itseni ja ammattitaitoni kehittämisen takia opiskelen - olen päässyt oppimaan ja verkostoitumaan huikeiden osaajien kanssa! :D Kuvia tutkintoon liittyvistä näyttötöistäni lisään portfolioon myöhemmin.
  3. Muutamalle kaverille tuota hiusalan at:ta suorittaessani taas vannoin, että "nyt en kyllä pitkään aikaan opiskele yhtään mitään!" Joudutte valitettavasti nyt pettymään minuun, sillä aloitin Esitys- ja teatteritekniikan erikoisammattitutkinnon opiskelut! :D Jo aiemmin suorittamani Teatterialan ammattitutkinto on nykyään nimeltään Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinto ja nyt ensimmäistä kertaa ikinä on mahdollisuus suorittaa alalta myös tuo EAT! Kyseessä on siis maskeerauksen tutkinto: keväällä tulen opiskelemaan mm. viiksien ja partojen solmimista, hiustressin valmistamista sekä irto-osien valmistamista ja kiinnittämistä eri tekniikoilla. Osa on tuttua jo at:n ajoilta, mutta hurjasti tulee uuttakin asiaa - odotan innolla!
  4. Last but not least: HSM! :D Sain toimia maskeeraussuunnittelijana huikean hienossa High School Musical -projektissa! Kyseessä oli vantaalaisen Vaskivuoren Lukion tämän vuoden musikaali, jota esitettiin Kulttuuritalo Martinuksessa. Maskeerauksen toteuttivat Koulutus-Centerin ja Make-up Mondon opiskelijat. Ensi-ilta oli 11.1. ja viimeinen esitys 21.1. - enää et siis valitettavasti tätä uskomattoman lahjakkaiden nuorten toteuttamaa energistä "musikaalipakettia" näkemään pääse... Alla lohdutuksena kuitenkin pari kuvaa esityksestä, kuvat otti Tomi Hämäläinen. :)

Ei mulla muuta tällä kertaan, jatketaan "harjoituksia"! ;)

-Elisa

Sharpay (Riikka Riikonen) ja Ryan (Pauli Vaara)

 

Troy (Veeti Laasila), Gabriella (Reeta Rinkkala) ja muuta jengiä

 

Edessä cheerleaderit, taustalla Ryan, Martha (Meri Hellsten), Troy, Zeke (Ville Vihersalo), Chad (Eero Pääkkönen), Taylor (Sanna Vallinkoski), Gabriella ja Sharpay

HasBeen nyt YLE Areenassa! Jaksot, musat ja muuta mukavaa täällä: yle.fi/aihe/hasbeen-sarja#/

 

TULOSSA I LOVE ME -MESSUILLA: