Musavideo- ja tv -kuvauksia!

Pääsiäisviikonloppuni oli mielenkiintoisin aikoihin; olin tekemässä maskeja musiikkivideoon Keravalla! Kyseessä on video V for Violence -bändin biisiin Constant of Death. Sinkku ja video julkaistaan toukokuussa, jään jännityksellä odottamaan lopputulosta! Video varmasti tulee löytymään myös bändin kotisvuilta:

vforviolence.com/

Viikonloppu oli myös rankka ja opettavainen: miten paljon työtä vajaan 4 minuutin mittaisen videon eteen joudutaankaan tekemään! Sain hälytyksen keikalle ollessani lomailemassa Kuopiossa, eikä minulla tietenkään ollut meikkipakkiani mukana (siveltimet onneksi olivat), joten kuvauksissa hyvälle mielikuvitukselle oli käyttöä tavallista enemmän.

Efektikurssi jatkuu koulussa, nyt olemme tekemässä neniä (ja kuka nyt mitäkin "alien -osia") cold foamista eli kylmävaahdosta. Tein maaliskuussa erään ratkaisevan "urasiirron", eli lopetin päivätyöt kokonaan. Pystyn nyt keskittymään koulunkäyntiin loppuajan paremmin ja tekemään keikkoja myös arkisin. Eräs projekti onkin jo tiedossa; kyseessä on komediasarja, joka esitetään Nelosella ensi vuonna! Kuvaukset alkavat loppukuusta ja kestävät kahdessa jaksossa yhteensä 5 viikkoa.

MonsterBeauty / Elisa Koivuniemi

+358 44 344 3404 elisa_koivuniemi@yahoo.com
Luotu Webnodella