...niin se taas vuosi vaihtui!!

Tervehdys, todella pitkästä aikaa!

Pidin tässä tarkoituksella hieman taukoa kirjoittelusta, mikä ei suinkaan tarkoita sitä, etten olisi meikkaus-, maskeeraus-, hius- ja kynsiasioita puuhastellut. Viime syksyyn verrattuna loppuvuosi tosin oli ihanan rauhallinen... Ehdin silti olla mukana esim. tv -sarjan pilotin kuvauksissa ja avustajana Hella W -elokuvan kuvauksissa.

Elokuva- ja tv -työ onkin osoittautunut todella kiehtovaksi; tätä työtä minä haluan tehdä! Älkää silti ymmärtäkö väärin - glamour on puuhasta kaukana; työ on fyysisesti rankkaa seisomatyötä, ja aikataulut rassaavat välillä hermoja. Lisää kosketusta tv:n maailmaan minulle on tiedossa helmi-maaliskuussa, mutta siitä projektista paljastan tarkemmin vasta lähempänä!

Sitä ennen olisi edessä esim. projekti valokuvien siirtämisestä tänne sivuille... Niitä on kertynyt aikamoinen määrä esim. musiikkivideokuvauksista sekä tekemistäni kynsistä.

Toivotan kaikkea hyvää vuoteen 2010!!

-Elisa

P.S. Tarkoituksenani on lähiaikoina ryhtyä pitämään meikkaus-kauneus-hius-kynsi -blogia, eli kirjoitella säännöllisesti esim. tuotearvosteluja, meikki- ja kampausvinkkejä tms., mitä aiheeseen liittyvää nyt milloinkin mielessä pyörii! En ole vielä päättänyt, tuleeko blogi suoraan MonsterBeautyn sivujen yhteyteen, vai jollekin blogisaitille. Olkoon tässä kuitenkin jo ensimmäinen tuotevinkki:

Skunk Girl by MSCHIC - Maailman ensimmäinen tupakanvastainen kosmetiikkakokoelma

- Saatavilla 6 tuotetta (ripsiväri, huulikiilto, luomiväri, valo- ja kivipuuterit sekä puuterisivellin) Sokoksista ja Emotioneista. Hinnat 9,90€ - 12,90€

- Kuuluu sarjaan "laatua pikkurahalla": ostin luomivärin ja kivipuuterin - voin lämpimästi suositella kumpaakin! Ainoa miinus siitä, että luomivärejä ei ole kuin yhtä sävyä. Valopuuterikin täytyy ehkä vielä hankkia, vaikkapa vain houkuttelevan mustan rasian takia! Kyllä sellaisen mieluummin käsilaukusta kaivaa, kuin röökiaskin!

www.fressis.fi

MonsterBeauty / Elisa Koivuniemi

+358 44 344 3404 elisa_koivuniemi@yahoo.com
Luotu Webnodella