Opettelen asian viikossa, viikko 31

No niin, hypätäänpäs suoraan viikosta 14 viikkoon 31 ja tehdään meikkien helletesti!!

Siis nythän on niin kuuma, että ei kertakaikkiaan voi meikata, meikit sulaa, koko kasvot sulaa... Väärin! Toki usein helteellä vähempi on parempi, mutta minä ajattelin laittaa helletestiin pienen armeijallisen meikkituotteita. Testialustana toimi oma naamavärkkini. :)

Vaikeimmaksi meikattavaksi osoittautuivat – yllätys yllätys – kulmat! :O Tuntui siltä, että kulmakynä vain pyöri iholla, eikä väri tarttunut ollenkaan. Käyttämäni kulmakynä on yksi suosikeistani, syy ei siis ollut kynässä vaan hien nihkeyttämässä ihossani (kuten ekassa kuvassa näkyy, pelkkä kuvan ottaminenkin sai hien pintaan). Olen ollut hieman laiska värjäämään kulmiani, mutta kyllä kestovärjätyt kulmat ovat kesähelteillä ihan must! Kuten ripsienpidennyksetkin, jotka minulle loihtii Anette. ;)

  

Meikissä käytetyt tuotteet:

  • BB-voide Garnier Miracle Skin Perfector, sävy Light

  • peitevoide Revlon Colorstay, sävy Light

  • luomiväri MUFE Aqua Cream, sävy Taupe

  • rajauskynä Revlon Colorstay, sävy Charcoal

  • voidemainen poskipuna Max Factor Miracle Touch, sävy Soft Murano

  • kulmakynä Yves Rocher, sävy Blond

  • ripsiväri Avon Infinitize, sävy Black

  • huulikiilto Avon Ultra Shiny Tubes, sävy Dreamy Peach

  • Avon Makeup Setting Spray

Yhden tuotteen olisin vielä voinut tähän meikkiin lisätä: aurinkopuuterin, esim. Avon Glow Bronzing Gel on loistava. Ja kuten huomasitte: EI puuterimaisia tuotteita helteillä – voidemaiset ja nestemäiset kestävät iholla paremmin. Myöskin ”normaali-ilmastossa” ah-niin-ihanat puuteripaperit voi helteellä unohtaa – parempi vain varata tarpeeksi talouspaperia hien taputteluun kasvoilta. Ja mielellään sitä imukykyisintä ”norsumerkkiä”. ;)

 

Yllä kuvat meikistä 8 tunnin työpäivän (kampaamossa hikoilua, palaveri helteisessä yksiössä ym. trooppista) jälkeen. Pahoitteluni siitä, että valaistus on näissä kuvissa hieman erilainen, mikä varmasti vähän vaikeuttaa vertailua. Mutta mielestäni silmämeikki kesti tosi hyvin, ehkä rajaus hieman kului, mutta Aqua Cream ei petä: se ei hievahtanutkaan luomilta! :D Kasvot punottavat hieman, huulikiilto tietenkin hävisi huulilta jo ensimmäisen "vesitankkauksen" jälkeen, ja kulmaväri haihtui jonnekin, kuten vähän ounastelinkin. Kulmakynää kestävämpi tuote olisi varmasti ollut kulmageeli tai -vaha (esim. Maybellinellä ja Lumenella on hyvät). Mutta huomenna siis kulmien kestovärjäykseen, mars!! ;)

MonsterBeauty / Elisa Koivuniemi

+358 44 344 3404 elisa_koivuniemi@yahoo.com
Luotu Webnodella