Opettelen asian viikossa, viikot 1 ja 2

Hyvää alkanutta vuotta itse kullekin! :)

 

En (ainakaan toistaiseksi) omista tiliä Twitterissä enkä Instagramissa ja Facebookinkin villityksistä tunnun usein olevan autuaasti pihalla... Nyt ihmiset postailevat näitä päivän kuvia. Ajattelin itse hieman soveltaa tätä ideaa ja opetella tänä vuonna yhden uuden asian - no ei sentään päivässä, mutta viikossa. Voihan siihenkin liittyä valokuvausta... ;)

 

Koska nyt eletään jo viikkoa kaksi, on ensimmäinen opettelemani asia viime viikolta. Tämä ei kyllä oikeastaan ollut minkään uuden opettelua, vaan lähinnä yritin herätellä henkiin piirustushalujani. Tarkoitus oli piirtää (käyttäen osittain myös meikkituotteita) hieno uuden vuoden toivotus. No, kuten kuvasta näkyy, se taisi jäädä hieman vaiheeseen, mutta toivottavasti tämän "harjoituksen" siivittämänä tänä vuonna tulee tartuttua kynään/tussiin/siveltimeen hieman useammin. ;)

 

 

Tämän viikon olen treenannut kalanruotolettiä. Aivan: olen kampaaja, enkä ole kunnolla osannut tehdä kalanruotolettiä! :O Mutta nyt osaan, tai ainakin olen hyvässä alussa. :)

 

 

HasBeen nyt YLE Areenassa! Jaksot, musat ja muuta mukavaa täällä: yle.fi/aihe/hasbeen-sarja#/

 

TULOSSA I LOVE ME -MESSUILLA: