Opettelen asian viikossa, viikot 12 ja 13

Voi voi, nyt nolottaa. Blogikirjoittamiseni tahti on aika surullinen: ensin tosi innostunut alku, sitten notkahduksia toisensa perään... Mutta edelleenkään en aio luovuttaa, vaan totean taas: parempi myöhään kun ei milloinkaan. Ehkäpä olen vain hieman liian tunnollinen blogistiksi: aiheen pitäisi olla mielenkiintoinen, tekstin asiallista ja täydellistä, kuvia mukana... Kunnioitukseni kaikkia ahkeria ja tuotteliaita blogisteja kohtaan kasvaa.

Viikkojen 12 ja 13 aiheet ovat enemmänkin vanhan kertaamista, kuin uuden opettelua. Mutta eikös se niin ole, että kertaus on opintojen äiti? ;)

 

Viikko 12: huulten meikkaaminen

Tällä viikolla oli musavideokuvaukset. Meikkasin mallin huulet, mihin meni n. 45 minuuttia. Sitten kuvattiin video, tähän puolestaan meni n. 20 minuuttia. Hieman erilainen musavideosessio, siis. :) Normaalistihan musavideota kuvataan vähintään päivä, joskus parikin. Ja sinä aikana oppii hyvin ulkoa videobiisin ja oppii itseasiassa jo vihaamaankin sitä... :/ Nytkin biisi jo kerkesi jäädä päähän soimaan, mutta "sillai hyvällä tavalla". Sitä en sitten tiedä, kuinka kauan tämän videon jälkituotanto vie aikaa, mutta sehän ei ole minun ongelmani ollenkaan... ;)

kuva: Sami Jämsén / Riot Unit

Elisan huulimeikkivinkit, top 5:

1. Huulten kuorinta ja kosteutus on tärkeää, etenkin talvella. Kuiviin ja repaleisiin huuliin ei saa tehtyä nättiä huulimeikkiä, tosin superkosteuttavat värilliset huulivoiteet voivat pelastaa tilanteen. ;)

 

2. Jos haluat kestävän ja kauniin huulimeikin, pohjustustuotetta ja rajauskynää kannattaa opetella käyttämään.

3. Rajauskynä saisi olla korkeintaan astetta tummempaa kuin huulipuna, eikä rajauskynää saisi huulten kokoa tai muotoa korjatakseen laittaa kuin hieman oman huulirajan ulkopuolelle – Pamsun tyyli kuvassa on jo hieman liian ysäriä... Jos rajauskynän käyttö tuottaa ongelmia, hommaa väritön rajauskynä; sekin ehkäisee punan karkailua huulten ulkopuolelle!

4. Siveltimellä saat paitsi tarkemman punauksen, myös enemmän irti huulipunastasi; käytät tuotetta vähemmän, kuin jos huitelet sitä huuliin suoraan puikosta.

5. Jos et ole peilikuvan perusteella ihan varma huulimeikkisi symmetriasta: ota meikistä valokuva! Siitä mahdolliset virheet paljastuvat usein peilikuvaa helpommin. ;)

Tässä vielä pari linkkiä hyviin, simppeleihin huulimeikki- ja -tuoteoppaisiin - tosin minun puolestani kukin saa meikata huulensa ihan niin kuin itse tykkää; säännöthän on luotu rikottaviksi! ;)

karkkipaiva.indiedays.com/2011/05/31/make-up-for-dummies-huulimeikki/

www.youtube.com/watch?v=7mxPCy5uAo0

paolacampo.com/2013/04/makeup-basics-guide-to-lip-products/

 

Viikko 13: sinettipidennykset

Tällä viikolla palauttelin mieleeni, miten tehdään hiuksiin kaunis ja kestävä sinettipidennys. Laitoin asiakkaalle 60kpl halkaistuja sinettejä, sinettihiuksen pituus oli 60cm. Esim. halutusta lopputuloksesta ja omien hiusten paksuudesta riippuen koko pään pidennykseen sinettejä voidaan laittaa jopa yli 120kpl! Nyt halusimme luonnollisen lopputuloksen; ohessa ennen- ja jälkeen -kuvat. :)

 

MonsterBeauty / Elisa Koivuniemi

+358 44 344 3404 elisa_koivuniemi@yahoo.com
Luotu Webnodella