Oppia ikä kaikki!

Hei!

Sainpas vihdoin ja viimein hieman päivitettyä MonsterBeautyn sivuja! Sorry että täällä roikkui vanhaa tietoa niin pitkään. Kesä oli kyllä kuuma, mutta ei kovin pitkä, vaan tuntui hurahtavan ohi melkein hetkessä. Kun katsoo taaksepäin, taisin kuitenkin saada aika paljon kaikenlaista tehtyä kesällä, vaikka paljon tuli laiskoteltuakin! ;)

Kuvasimme Lestijärvellä, Keski-Pohjanmaalla, Aqualand -työnimellä kulkevan leffan, jota voitte odotella ensi-iltaan kesällä 2011. 2 Times Terror heitti kesäkuussa pari toivottua keikkaa Kuopiossa ja Nummirockissa - lisää keikkoja on tulossa lokakuun lopulla! Muitakin bänditouhuja on tiedossa, esim. promokuvia orkesterille nimeltä Chaosweaver.

Musiikkiin liittyy myös Kuorosota, jonka kolmas tuotantokausi tullaan näkemään Nelosella loppuvuonna. Toivotaan, että Nelosella saadaan viimein pyörimään myös Testosteriili - sketsisarja, jota kuvasimme viime vuonna. Testosteriilistä on itse asiassa jo nähtävillä pätkiä osoitteessa www.ruutu.fi

Ai niin - sitten vielä se suurin uutinen. Olen nimittäin pari seuraavaa vuotta päätoimisesti opiskelija! Opiskelen Helsingin palvelualojen oppilaitoksessa eli Helpassa parturi-kampaajaksi. Tähän mennessä opiskelu on ollut oikein miellyttävää; hiusten tehohoitoja, päähierontoja ja sen sellaista... ;D Saapahan nähdä mitä sitten tapahtuu, kun meille annetaan sakset käteen!

Syysterveisiä kaikille!

-Elisa

P.S. Keskitän tällä hetkellä opiskelulta liikenevän aikani meikkikeikkojen lisäksi ripsien- ja hiustenpidennyksiin (teen siis vähemmän rakennekynsiä). Käytössäni tulee ripsien- ja hiustenpidennyksiä varten olemaan liiketila Ruoholahdessa - tilassa pystyy toki loistavasti tekemään myös meikkauksia. Lisään asiasta tietoa etusivulle piakkoin!

MonsterBeauty / Elisa Koivuniemi

+358 44 344 3404 elisa_koivuniemi@yahoo.com
Luotu Webnodella