Summertime, and the livin' is easy!

Kevät vilahtikin sitten ohi ihan vilauksessa ja kohta on kesäkuu! Valmistuin koulusta reilu viikko sitten, eli olen nyt ihan virallisesti meikkaaja-maskeeraaja. Kävin toukokuun alussa myös geelikynsikurssin! Kynsiä olenkin nyt "tehtaillut" ihan kiitettävästi, mutta vielä on paljon treenattavaa, ennen kun homma sujuu puolessatoista tunnissa. Seuraavaksi aion laittaa itselleni varpaankynsiin geelauksen ja "pottivarpaisiin" jotkin ihanan kesäiset koristelut... Kuvia tekemistäni kynsistä on tulossa tänne sivuille ihan pian!

V for Violencen single "Constant of Death" on julkaistu ja musavideota odotellaan saapuvaksi ihan pian... Kuvia musavideon tekemisestä löytyy täältä:

vforviolence.com/pics_cod.html

 

Myös aiemmin mainitsemani tv -sarjan kuvaukset ovat ensimmäisen blokin osalta ohi. Toinen, kaksiviikkoinen blokki on heinä-elokuun vaihteessa, sitä innolla odotan! Kuvausporukka on nimittäin todella mukava ja rento, mutta myös ammattimainen ja tehokas; heidän kanssaan on ilo työskennellä! Tiukka aikataulu tietenkin välillä kiristi hermoja, mutta kaikesta selvittiin kunnialla. Ja sainpahan kullanarvoista kokemusta maskeeraajan arjesta: välillä on tulenpalava kiire, välillä sitten taas vaan odotellaan ja odotellaan. Sen verran hauskaa kuvauksissa oli (siis kyseessähän on sketsisarja), että oletan kyllä nauraneeni itselleni muutaman ikävuoden lisää!

Muita kesäsuunnitelmia minulla ei sitten olekaan, ainakaan toistaiseksi. Pieni rentoutuminen on kyllä kieltämättä paikallaan, sen verran rankka työ/opiskeluvuosi on takana. Ai niin, Tuskaan tietenkin olen menossa kuuntelemaan ja katselemaan vähän metallimusiikkia.

Eipä siis tällä erää muuta, kun oikein rentouttavaa ja muutenkin antoisaa kesää kaikille!

 

P.S. Helsingin lisäksi vaikutan kesällä myös säännöllisin väliajoin Kuopiossa. Jos siis Savon seudulla on tarvetta osaavalle meikkaaja-maskeeraajalle esim. yritystapahtumiin, kesäjuhliin, musiikkivideo/mainos- tms. kuvauksiin, ym. ym., niin tiedätte, kehen ottaa yhteyttä! Ja rakennekynsitarvikkeet kulkee myös mukana!

MonsterBeauty / Elisa Koivuniemi

+358 44 344 3404 elisa_koivuniemi@yahoo.com
Luotu Webnodella