Tervetuloa, kesä!! :)

Tervehdys!

Ihanat kelit ovat hellineet meitä, ilmeisesti ihan koko Suomessa! Kevät/alkukesä on siitä ihanaa aikaa, että luonto on täynnä erilaisia tuoksuja (suosikkini: tuomi) ja linnunlaulua (suosikkini: satakieli). Miinuspuolena ovat allergiat, mutta kyllä niidenkin kanssa yleensä pärjää, kunhan on muistanut aloittaa lääkityksen tarpeeksi ajoissa (eli maaliskuussa!).

Kesäsuunnitelmiini kuuluu tällä hetkellä parit festarit (Tuska, Nummirock ja ehkä myös Kuopiorock) sekä lyhytelokuvan tekoa Pohjanmaalla. Toivottavasti ehdimme myös avopuolisoni kanssa viettää muutaman päivän Tallinnassa.

Kävin joku aika sitten ripsienpidennyskurssin - pidennykset ovat olleet tosi kysyttyjä! Helpottaahan se olemista kesälläkin, kun tietää olevansa huolitellun näköinen, eikä tarvitse välittää, valuuko ripsiväri uidessa. Kevät on muuten mennyt tosi nopeaa vauhtia, en edes muista, mitä kaikkea olen puuhastellut. Maaliskuussa kuvattu musiikkivideo (Verjnuarmu: Kuvajaenen) ainakin on valmistunut, se löytyy YouTubesta oheisen linkin kautta. Huomioipa muuten, miten paljon lunta oli maassa 2 kuukautta sitten!!

www.youtube.com/watch?v=ajq-TXXyQWQ

Lisäilen sivuille kuvia tekemistäni ripsienpidennyksistä, kunhan saan aikaiseksi. Valokuvagalleria kaipaa muutenkin hieman päivitystä, myös tietopaketti hiustenpidennyksistä on tulossa pian. Hyvää alkanutta kesää kaikille, toivotaan, että kelit pysyvät edes lähimain näin aurinkoisina! :)

-Elisa

 

MonsterBeauty / Elisa Koivuniemi

+358 44 344 3404 elisa_koivuniemi@yahoo.com
Luotu Webnodella