Vox Artis

Moro vaan kaikki muruset!

Viimeinkin on kuvagalleriat ja MonsterBeautyn sivut muutenkin päivitetty uuteen uskoon - yksi lauantai-ilta ja yö siinä vierähtikin... :/ Vielä kun joskus saisin linkkilistan sekä hiustenpidennysosion päivitettyä ajan tasalle, olisin sivuihin viimeinkin täysin tyytyväinen! Pientä perfektionistin vikaa, kenties..?

Voisin oikeastaan jatkaa samalla linjalla kuin edellisissä postauksissanikin: kuinka aika meneekin nopeasti... Koulussa olemme opiskelleet paljon uutta (esim. värjäyksiä), mutta seuraavat neljä viikkoa menevätkin sitten hieman erilaisissa merkeissä: työssäoppijana Vox Artis -nimisessä parturi-kampaamossa!! :D

Tervetuloa siis kaikki asiakkaikseni Vox Artisiin, osoitteeseen Porthaninkatu 3, 00530 Helsinki. Teen hiustenleikkauksia, värjäyksiä, permiksiä, suoristuksia, rakennekäsittelyjä... Kaikki nämä ainemaksun hinnalla - paitsi leikkaukset, joiden hinta on toistaiseksi pyöreät 0€!! =D Liike on avoinna ti-pe klo 9-18 ja la klo 9-14, mutta tarvittaessa voidaan sopia muistakin ajoista. Teen liikkeessä myös kulmien ja ripsien kestovärjäyksiä sekä meikkauksia normaalin hinnastoni mukaan. Ja Ruoholahdessa jatkuvat ripsienpidennys- ja rakennekynsihommat ajanvarauksella - sikäli mikäli aikaa riittää.

Mutta eiköhän se riitä mainostamisesta! ;)

Hyvää alkanutta kevättä joka iikalle!

-Elisa

COMING UP: BLONDI TULI TALOON (ensi-ilta 8.3.2018)

COMING UP: HELSINKI MAKE-UP EVENT 13.4.2018!