MEIKKAUS- JA MASKEERAUSPALVELUT

Miksi turhaan stressaisit meikistä elämäsi tärkeimpänä päivänä - loihdin sinulle meikin, jossa viihdyt ja olet kauneimmillasi! Meikkaus- ja maskeerauspalvelut saatavilla ajanvarauksella parturi-kampaamo My Promisessa sekä asiakkaan luona sopimuksen mukaan.


Päivämeikki

Päivämeikki on raikas, kevyt ja luonnollinen, se sopii mainiosti esim. työhaastatteluun tai muihin tärkeisiin tilaisuuksiin - halutessasi saat päivämeikin myös opastuksella.

Ilta-/juhlameikki

Onko tiedossasi edustustilaisuus, vanhojentanssit, bileet, pikkujoulut, synttärit tai muut juhlat? Ilta-/juhlameikki on päivämeikkiä voimakkaampi ja väritykseltään muutenkin hieman erilainen. 

Häämeikki

Häämeikki voi olla luonnollisen kevyt tai räväkämpi - se toteutetaan aina morsiamen toiveiden mukaan. Tärkeää häämeikissä on myös sen kestävyys. Häissä otetaan yleensä paljon kuvia, siksi myös sulhasen on hyvä olla huoliteltu.

Kuvausmeikki

Yo-kuva, rippikuva, perhepotretti, malliportfolio, henkilöstökuvaus - haluat varmasti näyttää parhaimmaltasi? Kuvausmeikki on yleensä melko voimakas, koska kuvausvalot "syövät" värejä. Meikki räätälöidään kuitenkin aina tarpeen mukaan, huomioiden esim. sen, otetaanko väri- vai mustavalkokuvia. Tärkeintä on se, että sinä saat keskittyä kameran edessä olemiseen!

Ryhmille, yrityksille, tapahtumiin...

- meikkiopastukset ja -koulutukset 
- maskeeraukset (vuosilukumeikit, look-alike/näköismeikit, drag) polttareihin, pikkujouluihin, naamiaisiin, halloweeniksi ym. tapahtumiin
- fantasiameikit, erikoistehosteet, vanhennukset
- lehti- ja henkilöstökuvaukset, muoti- ja hiusnäytökset
- bodypainting, facepainting ja bellypainting

Hinnasto

Päivämeikki


75 €

Ilta-/juhlameikki


90 €

Häämeikki

Sisältää koemeikin

170 €

Sulhasen ehostus

Häämeikin yhteydessä

30 €

Kuvausmeikki


alk. 90 €

Meikkiopastukset

Kysy tarjousta ryhmille!

alk. 150 €

Maskeeraukset


Kysy tarjous!


Palveluehdot

Hinnat voimassa toistaiseksi, ellei toisin mainita. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Peruutukset viimeistään 24h ennen varattua aikaa, peruuttamattomista ajoista veloitetaan 50% palvelun hinnasta. Kotikäyntien matkakustannukset alk. 35€. Irtoripset, irto-osat ym. veloitetaan erikseen sopimuksen mukaan. Hinnat sis. alv. 24%.


TYKKÄÄTKÖ NÄKEMÄSTÄSI? LIKE WHAT YOU SEE?